DF300AP

Dokazana tehnologija

Korištenjem naših naprednih tehnologija ovi V6 vanbrodski motori pružaju vrhunske performanse. Oni imaju dvostruke glave (DOHC) s četiri ventila po cilindru i višestrukim sljednim elektroničkim ubrizgavanjem goriva. Dizajn V-bloka sa 55 ° i izmaknuta (offset) pogonska osovina doprinosi tome da budu iznimno kompaktni. DF300AP, DF250AP pružaju visoke performanse uz promijenjivo vremensko otvaranje ventila (Variable Valve Timing), koje povećava okretni moment u niskom / srednjem rasponu.

Novi Suzukijev odabir smjera rotacije

Uz naš Precizan sustav elektronskog upravljanja (Suzuki Precision Control) i Lean Burn sustav (Lean Burn Control System), DF300AP i DF250AP imaju i Suzukijev odabir smjera rotacije motora.

U svom standardnom obliku, izvanbrodski motor će raditi u smjeru okretanja kazaljke na satu, koristeći prednji stupanj prijenosa. Sada, promjenom načina rada za prebacivanje stupnjeva prijenosa i dodavanjem kontrarotirajućeg propelera, isti izvanbrodski motor može raditi u načinu kontrarotacije (suprotno od kazaljke na satu).

U načinu kontrarotacije snaga se prenosi preko stupnja prijenosa za vožnju unatrag, koji je promijenjen kako bi mu se dala ista svojstva kao i stupnjevi prijenosa prema naprijed. Ovo je na svijetu prvo takvo tehnološko rješenje vanbrodskih motora.

Samo kad je najbolje, dovoljno je dobro

Naš vodeći asortiman V6 pruža savršenu snagu za obrt, za slobodno vrijeme i za komercijalna plovila. Suzuki je služio kao jedini dobavljač vanbrodskih motora za Olimpijsku i Paraolimpijsku regatu u Londonu 2012. Godine, gdje su se koristili DF300AP i DF200 zajedno s DF140, DF90A i DF40A.

Suzuki prima sedmu nagradu za inovacije NMMA

Kada je riječ o vrhunskoj tehnologiji, Suzuki je uvijek iznova isporučivao tehnološka dostignuća koja su Suzuki vanbrodske motore stavljala na čelo naprednog dizajna izvanbrodskih motora. Prepoznavši DF300AP kao najinovativniji vanbrodski motor uveden u protekloj godini, američko udruženje proizvođaća nautičke industrije (NMMA) dodijelilo je modelu DF300AP prestižnu nagradu za inovacije NMMA za 2012. godinu, što je dovelo sedme pobjede za Suzuki i nakon prošlogodišnje Broj nagrada koje je Suzuki prikupio tijekom godina odražava snažnu želju tvrtke da svojim klijentima pruži najbolje, najinovativnije i najpouzdanije proizvode te prizna izvanredan rad inženjerskog osoblja tvrtke.