O nama

Autokuća Pavlinić-Sopić je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području auto struke.
U sklopu autokuće posluje ovlašteni servis za Suzuki koji je Suzuki partner u servisnoj mreži, kao i servis za sva ostala vozila van garantnog roka. Servis se nalazi u samom centru Zagreba, Savska cesta 80, a opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom u skladu sa standardima koje postavlja korporacija Suzuki. Djelatnici servisa kontinuirano prolaze odgovarajuće edukacije što jamči poštivanje visokih normi kvalitete i brzu uslugu.
Kod svih radova koriste se originalni rezervni dijelovi, a klijent na ugrađene dijelove i izvršene radove dobiva odgovarajuće jamstvo.“

Misija / Vizija

Pružati usluge visoke kvalitete koje svojim standardima povezuju generacije klijenata. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato iskustva tijekom pola stoljeća rada. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni rad kompanije i transparentan odnos s poslovnim partnerima.

Vizija autokuće Pavlinić-Sopić je biti tvrtka koja, na razini regije, najbolje razumije i uslugama servisa najbolje zadovoljava potrebe svakog klijenta. Sve što kao kuća napravimo ili kažemo, prožeto je tim načelom.

© Copyright Pavlinić-Sopić 2020 | Design by web-pulse.eu
KONTAKT