DF20A

UČINKOVITOST U POTROŠNJI

DF20A, 15A i 9.9B prvi su četverotaktni vanbrodski motori sa električnim sustavom ubrizgavanja goriva bez baterije, svaki u svojoj klasi snage. Korištenjem potpuno novih komponenti sustava ubrizgavanja goriva manjih dimenzija i lakših od onih u bilo kojem prethodnom sustavu, inženjeri Suzukija uspjeli su stvoriti najlakše četverotaktne vanbrodske motore u klasi 14,7kW (20KS) / 11,0kW (15KS). Dodavanjem Suzukijeve Lean Burn Control tehnologije njihovom dizajnu, ovi vanbrodski motori pružaju iznimnu ekonomičnost u potrošnji goriva i smanjenu emisiju ispušnih plinova kroz ukupan svoj radni raspon.

Lean Burn sustav

Suzuki četverotaktni vanbrodski motori s pravom su poznati po svojoj učinkovitosti u štednji goriva i tehnologiji koja vam omogućuje da idete dalje, za manje.

Raspoloživi i modeli sa električnim podešavanjem nagiba – Tilt

Suzuki prijenosni DF20A / 15A / 9.9B s električnim podešavanjem nagiba, uključuju modele s daljinskim kormilarenjem DF20AT, DF15AT i 9.9BT i modeli sa rudo (ručkom) DF20ATH, 15ATH i 9.9BTH.

Picture of Power Tilt Models Available

Čišći i učinkovitiji rad

Suzukijeve koristi napredne tehnologije koje pružaju vrlo učinkovit rad i manje emisije, a u skladu sa Direktivom o rekreativnim plovilima (RCD) – Direktiva 2003 / 44EC Europskog parlamenta i Vijeća, te je dobila ocjenu od tri zvjezdice iz Kalifornije Odbor za resurse (CARB).

RCD EMISSIONS STANDARDS / ULTRA LOW EMISSION