DF200

Prednost visoke snage

Iskoristite prednost najnaprednije 4-taktne izvanbrodske tehnologije u industriji, s značajkama kao što su: Višestupanjski usisni sustav, sustav promjenjivog vremea otbaranja ventila i moćno 32-bitno računalo za ubrizgavanje goriva koji zajedno rade na optimizaciju zakretnog momenta pri niskom i visokom okretnom momentu. Najuži V blok, u industriji, nudi dobro uravnotežen dizajn koji odgovara današnjim brodovima. Također nudi dvostupanjsko smanjenje stupnja prijenosa s najnižim prijenosnim omjerom u svojoj klasi, za izvrsno ubrzanje i vrhunsku brzinu.

Dvostupanjska redukcija sa snažnim omjerom prijenosa

Drugi stupanj redukcije koji se nalazi se u kutiji mjenjača unutar noge motora. je dizajniran s jakim prijenosnim omjerom 2,08:1 . Ovo konstrukcijsko rješenje omogućuje dobivanje višeg omjera prijenosa (ukupno 2,29:1) za rad s većim propelerima.

Tanak i kompaktan dizajn

Naš ekskluzivni blok od 55 stupnjeva V uz dokazanom izmaknutom pogonskom osovinom, daju Suzukiju 4-taktnom V6 motoru uski kompaktan dizajn koji savršeno pristaje širokom rasponu današnjih najpopularnijih plovila. Ovaj dizajn pomiče središte gravitacije prema naprijed radi bolje ravnoteže i manje vibracija.

Trenutna snaga

Naš 3,6-litreni motor sa računalom upravljanim elektroničkim ubrizgavanjem goriva i snažnim prijenosnim omjerom 2,29:1, isporučuje maksimalni okretni moment. Time ćete imati uvijek dovoljno snage u trenutku kada to zatražite. Pri čemo naš alternator snage 54A osigurava dovoljno električne energije za elektroniku.

Nagrađena tehnologija

Suzuki DF250 bio je prvi V-6 četverotaktni vanbrodski motor snage 250 KS na tržištu. To je motor koji je sve počelo i ima izlog pun trofeja i nagrada kao dokaz tome. Ako kupujete novo plovilo ili mjenjate pogonsku jedinicu pravi je izbor Suzuki DF250 V-6, biti će Vam drago što ste to učinili.
2003 godine na svojoj premjeri na „Miami International Boat Show“, DF250 je osvojio NMMA 2003 Nagradu (National Marine Manufacturers Association) za Inovacije. Ovo je bila Suzukijeva četvrta nagrada za inovacije i dokaz da je Suzuki predvodnik u četverotaktnim vanbrodskim motorima s ubrizgavanjem goriva.

NMMA 2003

Kad je samo najbolje, dovoljno je dobro

Naš vodeći asortiman V6 motora pruža savršenu snagu za obrt, za slobodno vrijeme i za komercijalna plovila. Kao dio našeg ugovora o isporuci motora za olimpijsku i paraolimpijsku regatu u Londonu 2012, DF200 je bio jedan od modela koji se koristio za podršku brodovima.