DF2.5

Ergonomska rješenja koja pružaju jednostavno rukovanje

Vanbrodski motor dizajniran s jednostavnim značajkama, koji vam omogućuje da više vremena uživate na vodi. S toga DF2.5 je opremljen s upravljačkom ručkom za lakše rukovanje kod različitih položaja sjedenja, kao i mogućnost okretaja za 360, što je korisno pri manevriranju na uskim prostorima, a također pruža viši potisak pri vožnji unatrag.
Rad je tih i gladak, motor je hlađen vodom za veću izdržljivost i pouzdanost. Ugrađeni spremnik za gorivo kapaciteta jednog litra osigurava gotovo sat rada sa punim spremnikom.
Ostale značajke uključuju sustave za podešavanje napetosti upravljača i gasa, FN pomicanje smješteno je na desnoj strani upravo gdje se to i očekuje, indikator razine ulja na ljevoj strani radi lakše provjere.

Diagram of Human Engineering Delivers User-Friendly Operation

Više praktičnih značajki

Uklonjen iz broda, DF2.5 je uravnotežen, lagan i lak za rukovanje zbog velike ručke za nošenje. Integrirana ručka nalazi se na stražnjoj strani poklopca motora, gdje pomaže i pri naginjanju motora. Tu je i naginjanje s četiri položaja za usklađivanje izvanbrodskog motora s pojedinim uvjetima plovidbe i rada.

Ekonomičan i ekološki prihvatljiv u radu

Suzukijeva četverotaktna tehnologija daje više za svaki spremnik goriva nego usporedivi dvotaktni vanbrodski motor. Četverotaktna tehnologija također pruža čist rad koji omogućuje DF2.5 dobivanje CARB 3-Star certifikata za ultra niske emisije od strane California Air Resources Board.