DF175A

Učinkovit u korištenju goriva

S kombinacijom naše tehnologije Lean Burn, polu-direktnog usisnog sustava i odnosom prijenosa visokih performansi od 10,2:1, ovi novi vanbrodski motori daju čistu i učinkovitu snagu. U usporedbi s predhodnim DF175 i DF150, DF175A ima 14% nižu potrošnju goriva i DF150A pokazuje poboljšanje od 7%. Što povčlači značajne uštede po spreniku goriva.

Diagram of Fuel Efficient

Snažan

S više okretnog momenta (3,1% više za DF150A i 2,7% više za DF175A), kao i Suzuki dokazani raspored pogonskog vratila s dvostupanjskom redukcijom prijenosa, ovi novi vanbrodski motori generiraju više snage tijekom cijelog raspona okretaja. Čak i na teškim, napunjenim brodovima, DF150A i 175A postižu bolje performanse.

Diagram of Powerful

Jače ubrzanje

DF150A i DF175A sada dijele isti blok motora koji se koristi za naš popularni DF200A. Veća zapremina i poboljšani mehanički dizajn zbrajaju se za jače ubrzanje, bilo iz mirovanja ili u srednjem radnom rasponu. Zadovoljavamo želju naših kupaca za performansama i povećanom štednjom goriva.

Diagram of Quick Acceleration

Pouzdan

Ovi novi vanbrodski motori u potpunosti iskorištavaju dokazanu Ultimate 4-taktnu tehnologiju tvrtke Suzuki koja osigurava pouzdane performanse kroz vrijeme. Senzor za lupanje (kucanje) brine da motor radi glađe za bolju izdržljivost. O2 senzor poboljšava učinkovitost motora a Suzuki senzor za otkrivanje vode u smjesi goriva štiti motor od siromašne smjese, lošeg izgaranja, manju izlaznu snagu i koroziju.

  • Podaci upotrijebljeni u ovim informacijama o proizvodu dobiveni su internim testiranjem pod ujednačenim uvjetima. Rezultati će varirati ovisno o uvjetima rada.