DF140A

Maksimiziranje uštede i učinkovitosti goriva

Lansiranjem nove generacije DF140A, DF115A i DF100A, naši inženjeri stvorili su trio vanbrodskih motora koji nude veliku uštedu goriva bez žrtvovanja performansi. To je postignuto korištenjem našeg naprednog Lean Burn sustava kontrole goriva.

Pretvoriti snagu u brzinu

Naši linijski motori s četiri cilindra koriste agresivne omjere prijenosa koji tim vanbrodskim motorima omogućuju da koriste veći propeler. Kombinacija velikog propelera i nižeg prijenosnog omjera pruža veliki okretni moment, uzbudljivo ubrzanje i uzbudljivu brzinu.

Svi okretni momenti

Uz ubrzanje i manevriranje visoko na listi prioriteta, ne čudi što je DF140, sa svojim odličnim omjerom snage i težine, bio jedan od modela odabranih za korištenje na olimpijskoj i paraolimpijskim regatama u Londonu 2012. godine.

Inovativna tehnologija

DF140A, DF115A i DF100A imaju ugrađeni O2 senzor kontrole s povratnom vezom koji pomaže u održavanju čišćih i stabilnih emisija. Osim toga, DF140A i DF115A imaju koristi od ugrađenog senzora detonacija (kucanja) koji detektira i kontrolira nenormalno izgaranje, što omogućuje da motor radi s optimalnim performansama.

Čišći i učinkovitiji rad

Suzuki koristi brojne napredne tehnologije za isporuku čišćeg i učinkovitijeg rada, a koje su u skladu s Direktivom o rekreativnim plovilima (RCD) – Direktiva 2003 / 44EC Europskog parlamenta i Vijeća, te su dobile ocjenu od tri zvjezdice California Air Resources Boarda (CARB).

RCD EMISSIONS STANDARDS / ULTRA LOW EMISSIONS