O nama

Autokuća Pavlinić-Sopić je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području auto struke.
U sklopu autokuće posluje ovlašteni servis za Suzuki koji je Suzuki partner u servisnoj mreži, kao i servis za sva ostala vozila van garantnog roka. Servis se nalazi u samom centru Zagreba, Savska cesta 80, a opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom u skladu sa standardima koje postavlja korporacija Suzuki. Djelatnici servisa kontinuirano prolaze odgovarajuće edukacije što jamči poštivanje visokih normi kvalitete i brzu uslugu.
Kod svih radova koriste se originalni rezervni dijelovi, a klijent na ugrađene dijelove i izvršene radove dobiva odgovarajuće jamstvo.“

I to smo mi...

Ljudski potencijali

Priznanja našem radu

Auto sport


Misija & vizija

Naša misija

Pružati usluge visoke kvalitete koje svojim standardima povezuju generacije klijenata. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i bogato iskustva tijekom pola stoljeća rada. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni rad kompanije i transparentan odnos s poslovnim partnerima.

Naša vizija

Vizija autokuće Pavlinić-Sopić je biti tvrtka koja, na razini regije, najbolje razumije i uslugama servisa najbolje zadovoljava potrebe svakog klijenta. Sve što kao kuća napravimo ili kažemo, prožeto je tim načelom.

Osnovni podaci

Sjedište tvrtke: ZAGREB, Savska cesta 80
Tvrtka upisana u trgovački registar: Autokuća Pavlinić – Sopić d.o.o. za održavanje i popravak motornih vozila i trgovinu
Iznos temeljnoga kapitala društva: 276.000,00 kuna
Račun u banci: Zagrebačka Banka d.d.
IBAN: HR7023600001101446429
Član uprave društva: Željko Sopić i Biserka Pribanić
Matični broj: 03455424
OIB: 35249048922